top of page
KINESITHERAPIE
Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van je klachten, onderzoekt de kinesitherapeut zo nodig het hele lichaam. De oorzaak van de klacht bevindt zich namelijk niet altijd op de plek waar de (pijn)klachten zich bevinden, wij kijken naar al uw beweegketens en gaan dan gericht aan de slag.

Wij kijken naar al uw beweegketens

ISP Schuurmans
Institute for sport & Physical therapy

Onze Aanpak

De kinesitherapeut luistert goed naar de reden van je komst naar onze praktijk waar we allereerst samen je lichamelijke situatie bespreken. 
Vervolgens behandelt de kinesitherapeut de oorzaak van de (pijn)klachten. In de kinesitherapie betekent dat enerzijds subtiele handelingen met vaak zachte, maar soms ook stevige handgrepen en anderzijds oefentherapie in onze eigen trainingsruimte.
Na de kinesitherapie behandelingen geeft de kinesitherapeut je nog advies en besteedt de kinesitherapeut aandacht aan het voorkomen van terugkeer van jouw klachten.

Behandelingen

Kinesitherapie wordt ingezet voor de behandeling van specifieke klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Kinesitherapie biedt de oplossing bij pijnlijke en of stijve gewrichten, krachtvermindering, spierblessures of revalidatie na een operatie. Veelvoorkomende klachten waarbij onze kinesitherapeut kan helpen zijn lage rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten, sportblessures, knieblessures, etcetera.

Kinesitherapie wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts nodig.

bottom of page